Najlepsze lunche w mieście - codziennie nowe menu!

Aktualne menu dostępne w zakładce HOME

Absynt na szlaku Polskich Skarbów Kulinarnych!

Dzisiejsza kuchnia Podhala to wyjątkowa fuzja góralskich smaków i ich, mniej lub bardziej udanych zakorzenionych w tradycji interpretacji przygotowanych z uwzględnieniem współczesnych gustów. Jak dobrze wybrać w gąszczu restauracji? Cóż, polecamy pozostanie na szlaku Polskich Skarbów kulinarnych.

Bierzemy udział w jesiennej edycji Restaurant Week!

Hasłem przewodnim festiwalu jest #JedzenieDlaKlimatu
Wejdź na www.restaurantweek.pl i zarezerwuj stolik już dziś! Mamy dla was trzydaniowe, autorskie menu + Martini Fiero Tonic jako koktajl powitalny dla każdego gościa.

Tej jesieni polecamy herbatę kwitnącą

Tuż po wrzuceniu do gorącej wody rozpoczyna się prawdziwy spektakl. Liście herbaty, powoli rozwijając się, odkrywają przed nami kolejne oblicza. 

Rytuał ognia

Zamawiając Absynt w rytuale ognia lub wody można odkryć historię Absyntu – przy stoliku gości właściciel opowiada o składzie, ciekawostkach i faktach związanych z tym magicznym trunkiem. 

 Ponieważ Absynt potocznie nazywany Zieloną wróżką sprawia że nasza artystyczna dusza się uaktywnia, każdy uczestnik ma okazję namalowania obrazu lub zapisania swoich przemyśleń w specjalnej księdze.

Wkrótce dostępne

Galeria Rytuał Ognia